Image

Var med och värva nya kunder till vår enkla och väl fungerande näthandel. Det är enkelt! I fältet övrig information skriver ni in den värvande personens namn och den som blir värvad skriver in den värvande personens namn.


Vi matchar sedan era beställningar och ger er hela 10% på ert köp. Här finns pengar att spara för er båda och inte minst vi hanterar er beställning och levererar fram till dörren. Säkert - Tryggt - Enkelt

Ange personnummer i format YYYY-MM-DD-XXXX

Vänligen fyll i namn och telefonnummer.

Ange lev.adress

Ange giltigt postnummer & ort

Ange telenummer

Ange er leveransort

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Välj betalsätt

 


OBS Notera att vi tar emot veckohandling, så planera efter det i möjligaste mån.

Ange en giltig e-postadress


Beskriv vad ni önskar beställa. Likt denna ordning. Ex. 2 lit Mellanmjölk, 3 dl Grädde, 1 limpa mörkt bröd, 1kg Tomater osv. I det fall beställd vara ej finns skickas ersättningsvara i mån av tillgång. Notera att utkörning sker 1/vecka till ert område. Var noga med att tänka över er beställning så det räcker över en vecka.

Vänligen fyll i er beställning

Invalid Input


Midsommarextra, få 5% rabatt

Fixa beställningen hemma. Skriv in dina varor precis som vanligt och välj sedan i fälten nedan vilken dag och vilket tidsintervall du vill ha varorna hemkörda. Vi levererar till dörren och du får 5% rabatt på det du handlat.

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Invalid Input

Viktig info: Vi vill eftersträva högsta smittorisksäkerhet när det kommer till betalning. Vänligen välj Swish som betalmetod. Har ni ej Swish kanske anhörig kan hjälpa? Vi vill helst undvika att hantera kortterminaler på plats detta för att minimera risken för spridning.

ICA Nära Kusten,
Bjursundsvägen 58,
590 95  LOFTAHAMMAR
0493-61005
Ica nära kusten